Geense Personeelsdiensten B.V. is een professionele organisatie die gespecialiseerd is in outplacement, re-integratie, jobhunting en 2e spoor trajecten.
Voor direct contact bel: 06-20978432 of 010-2231376

Re-integratie

Re-integratie

Een baan vinden voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is re-integratie en daarin is Geense Personeelsdiensten gespecialiseerd. Vasthoudendheid, nauwe samenwerking en een praktische insteek zijn tekenend voor onze aanpak.

Kennismaking
Re-integratie is echt succesvol als zij duurzaam is. Daarom hechten wij in onze dienstverlening aan een diepgaand kennismakingsgesprek, om de match zo goed mogelijk te kunnen maken. Bij een kennismakingsgesprek brengen we de mogelijkheden en beperkingen van iedere cliënt in kaart. En om ons beeld compleet te maken, hebben we het óók over zaken als de thuissituatie, hobby’s, gezondheid en verwachtingen. Dat helpt ons om een werkomgeving te vinden die zo goed mogelijk past bij de cliënt.

Baan zoeken én vinden
Samen met de cliënt gaan we op zoek naar een werkgever die een passende vacature heeft. Daarvoor hebben we een groot werkgeversnetwerk tot onze beschikking. Zijn we een baan op het spoor, dan brengen we in beeld in hoeverre deze aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt. We introduceren de cliënt bij de werkgever en ondersteunen bij de sollicitatie. Waar nodig bespreken we met de werkgever aanpassingen van de functie-inhoud of van de werkplek. En samen met de cliënt maken we met de werkgever afspraken over arbeidsvoorwaarden. Indien nodig begeleiden we de cliënt bij de start op de nieuwe werkplek. Als werkgever én cliënt bij elkaar passen, is de re-integratie geslaagd.

Meer weten over re-integratie? Neem contact met ons op

Waarom Geense Personeelsdiensten B.V.

  • Persoonlijk contact
  • Korte lijnen
  • Optimale breikbaarheid
  • Transparantie