Geense Personeelsdiensten B.V. is een professionele organisatie die gespecialiseerd is in outplacement, re-integratie, jobhunting en 2e spoor trajecten.
Voor direct contact bel: 0167-573395

Privacy statement

Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruikt de Geense Persooneelsdiensten B.V. alleen voor het doel waarmee u ze heeft achtergelaten. Daarmee voldoet Geense Persooneelsdiensten B.V. aan de privacywetgeving.

Hoe gaat Geense Persooneelsdiensten B.V. om met uw persoonsgegevens?
Daar waar uw persoonsgegevens verwerkt worden, staat precies vermeld welke gegevens voor welke doeleinden gebruikt worden. Geense Persooneelsdiensten B.V. gebruikt uw persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten.

Wat is de Wet bescherming persoonsgegevens?
De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) helpt de privacy van burgers te beschermen. De Wbp is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via websites van Geense Persooneelsdiensten B.V. Het College bescherming persoonsgegevens is toezichthouder op de Wet bescherming persoonsgegevens. Bekijk of download de Wet bescherming persoonsgegevens op Overheid.nl.

Wat zijn persoonsgegevens?
Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden, kunt u mailen naar info@geense.nl.

U heeft volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens recht op inzage in uw eigen gegevens.

Door aanmelding verklaart u zich akkoord met het bovenstaande.

Attentie: U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw persoonlijke gegevens. Dit betekent dat u eventuele wijzigingen (zoals verandering van adres of werkplek) zelf dient aan te passen.

Waarom Geense Personeelsdiensten B.V.

  • Persoonlijk contact
  • Korte lijnen
  • Optimale breikbaarheid
  • Transparantie